Ηρακλής: Στροφή σε Πιερικό, στην αγορά για επιθετικό

Δημήτρης Καλαϊτζής31 Ιανουαρίου 2022

Ο Ηρακλής πλήρωσε για ακόμα ένα παιχνίδι το γεγονός ότι δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και μοιραία υπέστη ήττα-μαχαιριά από την Καβάλα (1-2) στο Καυτανζόγλειο. 

Έτσι, πήγε στράφι το διπλό στην Ηγουμενίτσα. Πλέον, οι κυανόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Πιερικό στην Κατερίνη, όπου η νίκη είναι επιτακτική.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν περιθώριο μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου να αποκτήσουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές και το βάρος έχει πέσει στη θέση του επιθετικού (είτε έλληνα, είτε ξένου) και πέρα τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποκτήσουν έναν ποιοτικό φορ που θα λύσει τα χέρια του Κώστα Γεωργιάδη ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο Πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Σεμπάστιαν Χρουσιέλ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια (Πιερικό, Αλμωπός Αριδαίας, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου). 

Σήμερα πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη για τα μέτρα τάξης για την αναμέτρηση με τον Πιερικό στην Κατερίνη, με την παρουσία εκπροσώπων των δυο ομάδων και της αστυνομίας και αποφασίστηκε το παιχνίδι να γίνει με παρουσία φιλάθλων μόνο των γηπεδούχων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.