Ηρακλής: Στο προσκήνιο ο Νίκολας Σίλβα - Με 13 παίκτες στο ρόστερ ξεκινάει η προετοιμασία

Metrosport Team31 Ιουλίου 2023

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ 

Με 13 παίκτες που έμειναν από το περσινό ρόστερ αναμένεται να γίνει αύριο η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή στην Μίκρα. Η ομάδα οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα, κάτι που έχει ζητήσει και ο προπονητής του Ημίθεου, Σάκης Τσιώλης, όμως θα υπάρχουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα σε νομικό επίπεδο και συγκεκριμένα για τη συμμετοχή της ομάδας στη Super League 2. Ηδη γίνονται καθημερινές βελτιώσεις στις γηπεδικές εγκαταστάσεις στην Μίκρα από τον Κώστα Αδάμ.

Στα του ρόστερ, 5-6 παίκτες έπεισαν τον Σάκη Τσιώλη στις δοκιμές της περασμένης εβδομάδας και αναμένεται να αποκτηθούν ενώ συνολικά δέκα θα είναι οι προσθήκες του «γηραιού». Ακόμη, έμφαση και ταλέντο έχει διακρίνει στην Κ19 του συλλόγου ο Ελληνας προπονητής και πέντε παίκτες θα ενταχθούν στην πρώτη ομάδα, παίρνοντας μέρος στην προετοιμασία.

Στο προσκήνιο ο Νίκολας Σίλβα

Την μεταγραφική του ενίσχυση θα επιδιώξει ο Ηρακλής καθώς διαθέτει μικρό αριθμό παικτών. Ενας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής είναι ο Ουρουγουανός, Νίκολας Σίλβα. Ο 26χρονος (1,65 ύψος) γεννήθηκε στο Μοντεβιδέο και έχει αγωνιστεί σε Ράμπλα (18 συμμετοχές, ένα γκολ, μία ασίστ), Καφεταλέρος, Γουόντερερς (δύο συμμετοχές), Τσέρο Λάγκρο (26 συμμετοχές, τέσσερις ασίστ) και Αγκροπεκουάριο. Στην τελευταία ομάδα εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2023 και μέτρησε τρεις συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής.

Οι «13» του ρόστερ

Από την περσινή ομάδα, θα αγωνίζονται και τη φέτος με τη φανέλα του Ηρακλή οι Σεμπάστιαν Χρουσιέλ, Θοδωρής Χειρίτραντας, Στέφανος Παλαβράκης, Βασίλης Βιτλής, Χρήστος Σιούτας, Γιάννης Δοϊρανλής, Κριστιάν Κούστα, Χρήστος Κουντουριώτης, Δήμος Μακρής, Δημήτρης Σγουρής, Αντώνης Μπαλικτσής, Νταμιάν Σίλβα και Μάρκος Βελλίδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.