Ηρακλής: Στη Θεσσαλονίκη ο Τράβις Ντάνιελς!

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2021

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή βρίσκεται ο Τράβις Ντάνιελς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ανακοινώθηκε την Τετάρτη (6/10) από τον Ημίθεο και θα τεθεί τις επόμενες μέρες στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Στο μεταξύ, ο Ηρακλής ολοκλήρωσε σήμερα (9/10), χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού (10/10, 17:00, ΕΡΤ3) εντός έδρας αγώνα με το Περιστέρι, για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν το μεσημέρι στο Ιβανώφειο, παρόντος και του Μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Θόδωρου Δρακόπουλου και είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα τους στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα.

Το σημερινό (9/10) πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση βίντεο.

Σκουρτόπουλος: «Έτοιμοι να ξεκινήσουμε με νίκη»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση (10/10) με το Περιστέρι, τόνισε: «Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα, μ’ ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον του Περιστεριού. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Πιστεύω ότι ένας καθοριστικός παράγοντας για ολόκληρη τη χρονιά, θα είναι ο τρόπος, που θα αξιοποιήσουμε την έδρα μας, το Ιβανώφειο. Είναι αυτό, που θα μας βοηθήσει να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας, είναι μια πολύ έμπειρη και ικανή ομάδα και γι’ αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή. Θέλω να πιστεύω ότι θα λειτουργήσουμε, όπως πρέπει και με τη βοήθεια του κόσμου, θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα νικηφόρο ξεκίνημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.