Ηρακλής: Στη Σερβία ο Μάνσφιλντ, επιστρέφει για τον Πανιώνιο-Ποιες είναι οι επόμενες του κινήσεις

Στέλιος Παρθενάκης25 Μαρτίου 2024

Ο Μπομπ Μάνσφιλντ έχει γίνει πλέον κομμάτι του Ηρακλή και ζει από μέσα όλα τα τεκταινόμενα. Όντας σχεδόν 20 ημέρες στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε ανοιχτή επαφή με όλη την οικογένεια της ομάδας. Ο οικονομικός αιμοδότης περιμένει με μεγάλη αγωνία τον αγώνα με τον Πανιώνιο και έχει δώσει εντολή για να βελτιωθούν με έργα συντήρησης οι εσωτερικοί χώροι για να γίνει ολικό λίφτινγκ. 

Στον Γηραιό περιμένουν να δουν τι θα συμβεί μέχρι το τέλος της χρονιάς και φυσικά γίνονται πολλές ζυμώσεις για την ενίσχυση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Η πρώτη δυναμική κίνηση στελέχωσης από τον Μπομπ Μάνσφιλντ, ήρθε με την έναρξη συνεργασίας με τον Νικόλαο Γραμμένο ως επικεφαλής του Τμήματος Marketing και Πωλήσεων. 

Παράλληλα, γίνονται και άλλες συζητήσεις, αλλά σκοπός είναι να τελειώσει η χρονιά και με την επίτευξη της ανόδου. Ακόμα, ο Μπάνσφιλντ θα ενισχύσει και το γυναικείο τμήμα τη νέα χρονιά, που έμεινε στην Α1 Γυναικών.  

Τέλος, όλα θα γίνουν γνωστά σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί όταν πάρει και τυπικά τις μετοχές με απόφαση της Ε.Ε.Α.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.