Ηρακλής: Στη διάθεση του Τσιώλη Παπαστεριανός και Παλαβράκης

Metrosport Team28 Μαρτίου 2023

Εξιδεικευμένη προπόνηση είχε χθες η ομάδα του Ηρακλή με τους παίκτες να δουλεύουν σε επιμέρους θέματα και σε κάποιες ελλείψεις που έχουν.

 Αυτή την αγωνιστική ο Ηρακλής θα κάνει το ρεπό του, ενώ δεν θα έχει κάποιο φιλικό άλλωστε δεν υπάρχουν διαθέσιμοι αντίπαλοι. Θα συνεχίσει με εσωτερικά διπλά ενόψει του εντός έδρας αγώνα της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανσερραΐκό.

 Από σήμερα ο Σάκης Τσιώλης θα έχει στη διάθεση του τον Παπαστεριανό αλλά και τον στρατευμένο Παλαβράκη.

 Ο Σάκης Τσιώλης για το παιχνίδι της Αριδαίας είπε: «Θα πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο και ο Αλμωπός ήταν πάρα πολύ καλός σε αυτό το παιχνίδι. Οσο για εμάς μετά από δέκα παιχνίδια που η ομάδα είχε πάρα πολύ καλή απόδοση, δεν μπήκε όπως έπρεπε στο παιχνίδι, απέναντι στον αντίπαλο που μπήκε πάρα πολύ δυνατά, γρήγορα και πειθαρχημένα. 

Πάνω που πήγαμε να ισορροπήσουμε, έγινε αυτή η άτυχη στιγμή με τον Κωστούλα και τα πράγματα άλλαξαν όσον αφορά την στρατηγική. Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Η άμυνα της Αριδαίας δούλεψε πάρα πολύ καλά αλλά και ο τερματοφύλακας τους. 

Προσπαθήσαμε με τον Κούστα με δεύτερο σέντερ φορ να λύσουμε κάποια θέματα, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς και νίκησε». 

 Τι είπατε στους παίκτες; «Μετά από τόσες αγωνιστικές και τόση προσπάθεια που κάνατε, θα ερχόταν και ένα άσχημο παιχνίδι. 

Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό οφείλουμε και στον κόσμο μας και σε όλους να παρουσιαστούμε πολύ καλά, να αποδώσουμε αυτά που πρέπει, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.