Ηρακλής: Σε αναζήτηση φορ και τερματοφύλακα

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Ιουλίου 2022

Ο Ηρακλής πέρα από τον βασικό κορμό που διατήρησε σε μεγάλο βαθμό από την περσινή σεζόν, κοιτάει πως θα ενισχυθεί ώστε να…καλύψει όλες τις τρύπες του ρόστερ και να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα χτυπήσει την άνοδο-επιστροφή στη Super League 1.

Οι πρώτες δύο κινήσεις του Γηραιού για τη νέα σεζόν είναι οι Βιτλής και Κουντουριώτης, όμως οι άνθρωποι της ομάδας δεν μένουν εκεί και έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα και στράικερ.

Η λύση της συνεργασίας με τον Μπαστακό άνοιξε το δρόμο για την αναζήτηση ενός φορ (έχουν γίνει συζητήσεις με κάποιους υποψήφιους), όπως και η διαφαινόμενη αποχώρηση του Γρηγοριάδη, φέρνει τον Ημίθεο στην αναζήτηση ενός πορτιέρε που θα πλαισιώσει κάτω από την εστία τον Παλαβράκη.

Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησαν δυο γνωστοί φίλαθλοι του Ηρακλή. Πρόκειται για τους Γιώργο Τσίτσα και «Παππού» από τη Νάουσα, οι οποίοι συγκεντρώνουν χρήματα για να συνεισφέρουν στην προσπάθεια του Στράτου Ευγενίου να επαναφέρει τη νέα χρονιά τον Γηραιό στην μεγάλη κατηγορία, όπου ποτέ δεν έπεσε αγωνιστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.