Ηρακλής: Ψάχνει «ένεση ποιότητας» με Παπαντωνίου και Δίπλαρο

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2022

Για περαιτέρω ποιοτική ενίσχυση ψάχνεται ο μπασκετικός Ηρακλής, με του ανθρώπους τις ομάδας να έχουν στρέψει τα βλέμματα τους στις περιπτώσεις των Νώντα Παπαντωνίου και Νίκου Δίπλαρου.

Μετά την απόκτηση των Γκάθραϊτ, Τσορμπατζόγλου, Χαριτόπουλου, Λιάπη και Γεωργάκη, στον Γηραιό συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς την αναζήτηση παικτών που θα πλαισιώσουν το ρόστερ της φετινής χρονιάς με τον Νώντα Παπαντωνίου να είναι μια «ανάσα» από την υπογραφή του με τους κυανόλευκους. 

Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ, αγωνίστηκε στην ομάδα-έκπληξη της περσινής χρονιάς, την Λάρισα, παίρνοντας κατά μέσο όρο 12.5 λεπτά χρόνου συμμετοχής ανά αγώνα, καταγράφωντας 2.9 πόντους και 1.1 ασίστ. Ο 32χρονος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις φανέλες μεταξύ άλλων του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Προμηθέα και του Κολοσσού Ρόδου. 

Ακόμα, στον Ηρακλή παίζουν τα «ρέστα» τους για την απόκτηση του Νίκου Δίπλαρου μια περίπτωση όμως που μοιάζει δύσκολη. Ο 25χρονος πλέιμεϊκερ, έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλων Πάτρας, στον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις (8,5 πόντοι και 4,7 ασίστ) και προτιμά ξεκάθαρα να αγωνιστεί στο εξωτερικό την νέα χρονιά, όμως γίνεται έντονη προσπάθεια να πειστεί και να ενταχθεί στο σύνολο του Ντάγιου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.