Ο Ηρακλής ήταν πρώτος σ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2, παραμένει πρώτος στα Play Off και «πάτησε γκάζι» αφήνοντας πίσω του σε απόσταση τους υπόλοιπους. «Πρώτοι μέχρι τέλους» είναι το ξεκάθαρο μήνυμα των «κυανόλευκων».
Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται και δεν έχει ολοκληρωθεί. Ο Ηρακλής ήταν το φαβορί εξ αρχής, όμως πλέον ακόμη και όσοι «αμφισβήτησαν» την ανωτερότητά του, πήραν ξεκάθαρη και εμφατική απάντηση με το παλικαρίσιο «διπλό» των 10 επί της Νίκης Βόλου.
Έχοντας σταθερά την πρώτη θέση σε κανονική διάρκεια και Play Off, παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα, συνεχίζει με την ίδια διάθεση και αποφασιστικότητα να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον ίδιο τρόπο και με την υλοποίηση του στόχου της επιστροφής του στη φυσική του θέση.
Στα Social Media ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής σημειώνει πανηγυρικά μετά το δύο στα δύο στα Play Off: «Πρώτοι. Και συνεχίζουμε. Με ενότητα και αποφασιστικότητα. Για τον ΗΡΑΚΛΗ, μέχρι τέλους».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube