Ηρακλής: Πρωτοχρονιά στη... Μίκρα για τους «κυανόλευκους»

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2022

Η αλλαγή του χρόνου βρίσκεται μόλις λίγες ώρες μακριά, όμως για τους ποδοσφαιριστές δεν υπάρχουν γιορτινές μέρες, καθώς τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε πολύ κρίσιμο σημείο. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες του Ηρακλή, που θα κάνουν Πρωτοχρονιά στο γήπεδο της Μίκρας.

Η τελευταία προπόνηση της χρονιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Μίκρα για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν υπο τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη και ουσιαστικά μπήκαν στην τελική ευθεία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Έλληνας τεχνικός αναλώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε ασκήσεις τακτικής εν όψει της επόμενης αναμέτρησης. Ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση από την οποία απουσίαζε ο Κώστας Πανάγου ταλαιπωρείται από μια ίωση.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή θα κάνουν Πρωτοχρονιά στην Μίκρα καθώς στο πρόγραμμα υπάρχει προπόνηση το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, με το ασφυκτικό πρόγραμμα να μην τους αφήνει πολλά περιθώρια για εορτασμό και ξεκούραση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.