Μια μεσημεριανή προπόνηση περιελάβανε το χθεσινό (11/01) πρόγραμμα του Ηρακλή, που προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα (16/01, 17:00, ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε και ο αθλητής, που νόσησε από κορωνοϊό. Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα (12/01), με μια προπόνηση.
Στο μεταξύ ούτε και χθες υπήρξε οριστική εξέλιξη στο επίπεδο της ενίσχυσης που περιμένει ο Κώστας Μέξας και όλα δείχνουν ότι θα υποχρεωθεί να παρατάξει μία 10άδα παικτών στο συγκεκριμένο ματς.
Στον αντίποδα ο Προμηθέας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μιχάιλο Άντριτς που απασχόλησε τις τελευταίες εβδομάδες τόσο τον Ηρακλή, όσο και τον ΠΑΟΚ.
Προτείνουμε
-
Νέο VIDEO-Τρακτέρ κάνει όπισθεν με υπερβολική ταχύτητα: «Πάτα τον» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Βόλεϊ-Λιγκ Καπ: Η στιγμή που έπεσαν τα φώτα στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός! 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Έντονος εκνευρισμός για το πρόγραμμα της Λουντογκόρετς 05 Δεκεμβρίου 2025
-
ΑΕΚ: Εκτός ο τιμωρημένος Πένραϊς με Ατρόμητο 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Το μήνυμα των παικτών του ΠΑΟΚ στον Τζίμα: «Παικταρά, μείνε δυνατός» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αμπαλαέα: «2.500 κιλά κρέας για 700 οικογένειες» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
ΕΠΣΜ: Αγώνες Κυπέλλου και πρωταθλήματος την Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2025