Ηρακλής: Προχωράει το αγωνιστικό, σκέψεις για Γεωργιάδη

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Ιουλίου 2021

Αίσιο τέλος είχε υπόθεση του Ηρακλή με την Τρίγλια, καθώς οι κυανόλευκοι κατάφεραν να μαζέψουν τις 100.000 ευρώ που είχε ζητήσει ο Στράτος Ευγενίου προκειμένου να κατατεθεί η εγγυητική και η ομάδα να μην έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση στο Πρωτάθλημα της SuperLeague 2

Πλέον, η επόμενη μέρα βρίσκει τον Γηραιό στις επαγγελματικές κατηγορίες με μοναδικό σκοπό να επιστρέψει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία όπου πότε δεν έπεσε αγωνιστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr οι άνθρωποι του Ημίθεου ήδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές με προπονητές που θα τρέξουν την ομάδα τη νέα σεζόν. Τα ονόματα που εξετάζονται είναι πολλά κι ένα από αυτά είναι του Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος τα τελευταία 2,5 χρόνια είναι στην ομάδα της Χαλκιδικής. Πέρα από το θέμα προπονητή, ο Γηραιός κοιτάει πώς θα προχωρήσει με το αγωνιστικό κομμάτι.

Σ' αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο με τι μπάτζετ θα κινηθεί κι αν μπορεί να χτίσει μια ομάδα που από την πρώτη σεζόν κιόλας θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και να να πάρει την άνοδο στη SuperLeague 2. 

Οι εξελίξεις τρέχουν στο κυανόλευκο στρατόπεδο και το Metrosport.gr θα σας κρατάει συνεχώς ενήμερους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.