Ηρακλής: Ποινή κεκλεισμένων και πρόστιμο για την διακοπή στο Ιβανώφειο

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2021

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλλε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ΚΑΕ Ηρακλής, λόγω της προσωρινής διακοπής στο πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα στο Ιβανώφειο.

Έτσι θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο τον Ιωνικό στις 21 του μηνός για την 8η αγωνιστική της Basket League, ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ.


Χθες, εξάλλου, ο Ηρακλής έμαθε πως του αφαιρούνται τρεις βαθμοί λόγω της μη εξασφάλισης πιστοποιητικού συμμετοχής


Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:


1) Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017) για επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας των οποίων διακόπηκε ο αγώνας προσωρινά, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (δ.τ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 7-11-2021.


2) Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο για υβριστικό σύνθημα μη ιδιαίτερης βαρύτητας με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, για τον ως άνω αγώνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.