Ηρακλής: Ο Σεθ Άλεν έφτασε στη Θεσσαλονίκη

Metrosport Team31 Μαρτίου 2023

Ο Σεθ Άλεν έφτασε σήμερα (31/3) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλής, για το υπόλοιπο της σεζόν, ώστε να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας και την προσπάθεια του "Γηραιού" να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Αμερικανός γκαρντ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ιένα, αριθμώντας 13,2 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ, και βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση. Αναμένεται σήμερα με την τεχνική ομάδα για μια πρώτη γνωριμία και ενημέρωση και αύριο το πρωί θα είναι στο γήπεδο για μια προπόνηση εξοικείωσης, με το γήπεδο με τη βοήθεια της εφηβικής μας ομάδας. 

Το απόγευμα εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στην 12άδα για τον αγώνα με τον Αμύντα που αρχίζει στις 17:00. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ανυπόμονος να γνωρίσει το κοινό του Ηρακλή: «Έχω δει ήδη βίντεο που μου έστειλαν και εντυπωσιάστηκα από το πάθος. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα ακόμη κι αύριο αν το κρίνει ο προπονητής όμως έτσι κι αλλιώς έχουμε πολλά ακόμη σημαντικά παιχνίδια και θέλω να πετύχουμε τον στόχο μας! Περιμένω τον κόσμο στο γήπεδο».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.