Ηρακλής: Ξεκαθαρίζει την επόμενη εβδομάδα του Γεωργιάδη

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Μαΐου 2022

Ο φετινός μαραθώνιος του Ηρακλή στο Πρωτάθλημα της Super League 2 ολοκληρώθηκε με πετυχημένο τρόπο, τερματίζοντας στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Οι άνθρωποι του Γηραιού δεν αφήνουν μέρα να περάσει και έχουν σηκώσει ήδη τα μανίκια και σχεδιάζουν την επόμενη μέρα του συλλόγου. 

Πρώτο μέλημα και σημαντικό είναι τι θα γίνει με τον Κώστα Γεωργιάδη κι αν θα συνεχίσει ο Έλληνας τεχνικός να βρίσκεται στον κυανόλευκο πάγκο και τη νέα σεζόν. Οι «κυανόλευκοι» έχουν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους οι δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη χρονιά. Ο κύκλος των συζητήσεων θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκαθαριστεί αν ο Γεωργιάδης θα συνεχίσει να ηγείται αυτή της προσπάθειας για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Εφόσον κλείσει θετικά το θέμα του προπονητή, στη συνέχεια θα «τρέξει» το μεταγραφικό πλάνο για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Ημίθεος για να πρωταγωνιστήσει του χρόνου και να πάρει το εισιτήριο της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια, όπου ποτέ δεν έπεσε αγωνιστικά. 

Τρίτο και κυριότερο απ΄ όλα είναι εφόσον αλλάξει και τυπικά η ονομασία της ομάδας τι θα γίνει με το θέμα των χρεών κι αν θα υπάρχει κίνδυνος στην ομάδα εφόσον η ΠΑΕ ονομαστεί και επίσημα Ηρακλής.

Χρόνος υπάρχει για να διευθετηθούν όλα τα καίρια ζητήματα, όμως για όλα χρειάζονται σωστές και μεθοδικές κινήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.