Ηρακλής: Με δύο απόντες η προπόνηση - Τι δήλωσε ο Γεωργιάδης ενόψει της πρεμιέρας

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2022

Την προετοιμασία του συνεχίζει ο Ηρακλής ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας (6/11, 15:00). Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με στόχο να μπουν «με το δεξί» στο νέο πρωτάθλημα.

Στην προτελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα που διεξήχθη σήμερα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τόσο ο Σγουρής, που θα μείνει σίγουρα εκτός από τον κυριακάτικο αγώνα με την επιστροφή του στις προπονήσεις να αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, όσο και ο Μελούνοβιτς του οποίου η συμμετοχή στο ματς της πρεμιέρας θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από το τεχνικό επιτελείο.

Ενόψει της πρεμιέρας ο Κώστας Γεωργιάδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή: «Μετά από πολύμηνη περίοδο προετοιμασίας ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα.Αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Αριδαιας έχουμε ως στόχο,με την βοήθεια του κόσμου μας,να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν και για την Κ19 του Ηρακλή, η οποία αύριο στις 12:00 αντιμετωπίζει τον Αλμωπό Αριδαίας στο πλαστικό της Μίκρας, για την πρώτη αγωνιστική της Super League 2 K19.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.