Ηρακλής: Με Δρακόπουλο το νέο διοικητικό συμβούλιο, θα είναι ο βασικός χρηματοδότης

Γιάννης Τσερβίνης30 Αυγούστου 2020

Ετοιμος να ηγηθεί οικονομικά και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή και της προσπάθειας που θα κάνει τη νέα χρονιά μέσω της συνεργασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων είναι ο Θεόδωρος Δρακόπουλος. 

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής μιλώντας στο Metropolis 95,5 είχε προαναγγείλει την «ενεργοποίησή» του και τη διάθεση βοήθειας, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν είχε πει το «οριστικό» ναι στον Γιάννη Ζαντόπουλο.

Οι δύο άνδρες μίλησαν τηλεφωνικά, συμφώνησαν σε όλα (υπάρχει άλλωστε εκατέρωθεν αλληλοεκτίμηση) και ο κ. Δρακόπουλος θα είναι ο βασικός χρηματοδότης της φετινής προσπάθειας.

Με τον ίδιο να είναι θετικός και ανοικτός-αν και με αμφιβολίες για την τελική κατάληξη-όπως δήλωσε στη «Μ» και στην οικονομική βοήθεια Ηρακληδέων που είχαν δεσμευτεί να συμβάλλουν οικονομικά και τα ονόματά τους βρίσκονται στη λίστα που είχε φτιάξει ο Θόδωρος Καράογλου την περίοδο που στην επικαιρότητα ήταν το θέμα αγοράς ΑΦΜ από τον ΠΟ Τρίγλιας. 

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο κ. Δρακόπουλος θα είναι ένας εκ των τεσσάρων ανθρώπων της κυανόλευκης οικογένειας που θα βρίσκονται στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Για τις υπόλοιπες θέσεις «παίζουν» τα ονόματα των κ.κ Ιωακειμίδη, Δανιηλίδη καθώς και αρκετών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Θέλουν ξανά Κανακούδη και Τάι

Η προσπάθεια για άνοδο στη Football League του Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης απαιτεί την απόκτηση έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Όπως είχε συμβεί προ τριετίας, τότε που ο Ηρακλής, ιδιαίτερα την περίοδο του Ιανουαρίου, είχε συμφωνήσει με παίκτες (Τάι, Καζναφέρη και αλλους) που τον ανέβασαν επίπεδο και εν τέλει κατηγορία. Είναι δεδομένο και αυτό μεταφέρθηκε στη «Μ» και από τους κ.κ Ζαντόπουλο και Δρακόπουλο ότι ο Ηρακλής θα αποκτήσει 2-3 υψηλότερου επιπέδου παίκτες, όπως επίσης και νεαρούς σχετικά (ηλικίας 22 και 23 ετών) που έχουν διάθεση και φιλοδοξίες για να προσφέρουν. 

Δύο εκ των πιο έμπειρων παικτών που θέλουν στον Ηρακλή και τη φετινή σεζόν είναι οι Πέτρος Κανακούδης και Τάι. Αμφότεροι ήταν στο ρόστερ της περσινής χρονιάς όταν και αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας της ΕΠΣΜ. Ο Βραζιλιάνος πάντως ασκεί και με επιτυχία το επάγγελμα του ατζέντη ποδοσφαιριστών, με τον ελεύθερο χρόνο του να είναι πολύ περιορισμένος…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.