Ηρακλής: Λαβωμένος ενόψει ΑΕΚ

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για το αυριανό (11/12, 17:00) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League, με τους «κυανόλευκους» να μετρούν πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Στην σημερινή προπόνηση δεν προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς οι Γάιος Σκορδίλης (ενοχλήσεις στον αυχένα), Γιάννης Αγραβάνης (ενοχλήσεις στον αχίλλειο), Κώστας Παπαδάκης (ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού) και Δημήτρης Σταμάτης (επιβάρυνση στους προσαγωγούς), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Πετανίδης.

Ο κόουτς του Γηραιού, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με την Ένωση, τονίζοντας: "Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Νομίζω ότι τα στοιχεία της θέλησης και της αυταπάρνησης, θα πρέπει είναι σε πολύ υψηλό βαθμό, από την πλευρά μας. Επίσης, θα πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα των τραυματισμών, τα οποία δεν μας επέτρεψαν να δουλέψουμε μέσα στη βδομάδα, όπως θα θέλαμε. Και να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο πολύ ανταγωνιστικό και πολύ καλύτερο, σε σχέση μ’ αυτό, που δείξαμε κόντρα στον Κολοσσό. Ελπίζουμε ότι και με τη βοήθεια του κόσμου θα μπορέσουμε να πάρουμε την παραπάνω ενέργεια, που θα χρειαστούμε αυτή τη στιγμή για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε τον αγώνα".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.