Ηρακλής: Καμία άλλη επιλογή πέραν της νίκης

Γιάννης Τσερβίνης24 Μαρτίου 2024

Τα δεδομένα είναι εξαιρετικά απλά και διόλου σύνθετα για τον Ηρακλή με την έναρξη των πλέι άουτ σήμερα το απόγευμα. Οι κυανόλευκοι μπήκαν στον ψυχοφθόρο… χορό της παραμονής μέσω αυτής της διαδικασίας και πρέπει να «χορέψουν». 

Πρώτος αντίπαλός τους είναι ο Αιολικός, θεωρητικά εκτός έδρας, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Αριδαία κεκλεισμένων των θυρών. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έχει έναν και μοναδικό στόχο, τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα της προσφέρουν το ιδανικό βαθμολογικό και ψυχολογικό ξεκίνημα για τη συνέχεια. «Τελειώνοντας» ουσιαστικά τον σημερινό της αντίπαλο, μιας και η διαφορά των δύο ομάδων θα «ανοίξει» στους οκτώ. Οι δύο αντίπαλοι μάλιστα συναντήθηκαν προ δύο εβδομάδων στο ίδιο γήπεδο, με τον Ηρακλή να επικρατεί άνετα με 3-0 χάρη σε χατ τρικ του Αρόγιο. 

Ο κ. Παπαδόπουλος εκτός του τραυματία Τσαγκαλίδη δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας διαθέσιμους και τους Βιτλή, Κωστόπουλο και Σπυρίδη που «καθάρισαν» με την τιμωρία λόγω καρτών. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης η αποστολή μετέβη σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Χαλκηδόνας για να διανυκτερεύσει. 

Αναλυτικά στην αποστολή των κυανόλευκων βρίσκονται: Παλαβράκης, Τσιλιγγίρης, Μακρής, Χειρίτραντας, Κωστόπουλος, Βιτλής, Χρούσιελ, Γκμπενιόν, Σιούτας, Σπυρίδης, Εμπο, Πατράλης, Νεοφυτίδης, Αρόγιο, Γκερμούς, Κουντουριώτης, Ισνάλντο, Τόρες, Κωστίκας, Μπαλικτσής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.