Ηρακλής και ΠΑΟΚ θέλουν να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2021

Την προοπτική συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου, όταν κι αν διεξαχθεί, θα κρατήσει ζωντανή η ομάδα που θα μείνει όρθια μέσα από τον σημερινό (17:00, Metropolis 95.5, ΕΡΤ3) προημιτελικό του Ιβανωφείου. Ο Ηρακλής περιμένει τον ΠΑΟΚ.

Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από τη βαριά ήττα από τον Κολοσσό στο Πρωτάθλημα, σε ένα αποτέλεσμα που τους προσγείωσε ανώμαλα μετά το 3/3 στο FIBA Europe Cup. Ο Αστέριος Καλύβας θα έχει όλους τους παίκτες του τελικά διαθέσιμους, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα του ο Ενεχιόνια ενώ θα είναι στη 12άδα τόσο ο Μπόουλιν όσο και ο Χάνλαν παρότι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στη μέση και στους προσαγωγούς αντίστοιχα.

Ο Δικέφαλος από την πλευρά του προέρχεται από κενό στο Πρωτάθλημα, λόγω της αναβολής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όμως πριν από αυτό ηττήθηκε στα ματς με την ΑΕΚ και το Λαύριο. Αγωνιστικά δεν έχει προβλήματα, αφού ο Άρης Λυκογιάννης υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Παρασκευή (12/2, 20:00) τον Προμηθέα που πέρασε χθες από τη Ρόδο το εμπόδιο του Κολοσσού, με ζητούμενο ο μεν Ηρακλής να επιστρέψει σε έναν τελικό μετά από 25 χρόνια -η τελευταία συμμετοχή του ήταν σε εκείνον του 1996 στην Πάτρα στον οποίο ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 85-74- ο δε ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια αφού ήταν παρών σε εκείνον του 2019 στο Ηράκλειο επίσης απέναντι στον Παναθηναϊκό από τον οποίο ηττήθηκε με 73-79.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.