Ηρακλής: Και επίσημα τέλος ο Λιντς, τα θέλω του Μέξα

Στέλιος Παρθενάκης22 Νοεμβρίου 2021

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Ρέτζι Λιντς ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΚΑΕ Ηρακλής

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Reggie Lynch. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Εξάλλου, ο Κώστας Μέξας ήδη τσεκάρει περιπτώσεις παικτών και σύμφωνα με πληροφορίες ένας εξ’ αυτών είναι ο Τρέβορ Τόμπσον. Ο Αμερικανός αγωνίζεται στην Πολωνία με τη φανέλα της Τορούν και σε 11 αγώνες έχει εντυπωσιακά νούμερα με 15.3 πόντους και 8.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με ποσοστό ευστοχίας στα σουτ εντός παιδιάς το οποί ξεπερνά το 52%. Είναι απόφοιτος του Ohio State και η φετινή σεζόν είναι η καλύτερη στην επαγγελματική καριέρα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος buy out, οπότε στην περίπτωση που ο Μέξας καταλήξει στην περίπτωσή του, υπάρχει τρόπος αποδέσμευσης του.

Πέραν του Λιντς, μένει να φανεί ποιοι άλλοι θα αποχωρήσουν καθώς ο προπονητής του Ηρακλή σκοπεύει να εξαντλήσει το δικαίωμα των τριών αλλαγών.

Μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος (στο τέλος της επόμενης εβδομάδας) είναι βέβαιο ότι θα έχει έρθει στο Ιβανώφειο ξένος σέντερ, ως αντικαταστάτης του Λιντς και ελπίζεται ότι αυτό θα συμβεί το δυνατόν συντομότερο, ώστε να εγκλιματιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αν και εφόσον ευνοήσουν οι συνθήκες, ο 45χρονος τεχνικός θα προχωρήσει σε επιλογή περιφερειακού από την ξένη αγορά, προς αναπλήρωση της θέσης, την οποία άφησε κενή στο ρόστερ των ξένων ο Τέρνερ ή και “τεσσαριού”, προς αντικατάσταση του Ντάνιελς, υπό την προϋπόθεση ότι ο σχεδιασμός ενίσχυσης θα ολοκληρωθεί ευνοϊκά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.