Ηρακλής: Η αποστολή για Αριδαία - Υπέγραψε και ο Σίλβα

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Φεβρουαρίου 2022

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (6/2) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 2. 

Με τον Γιώργο Μανωλάκη να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο Κώστας Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή του Γηραιού, που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Παλαβράκης, Ιακωβίδης, Πανάγου, Πήλιος, Χρουσιέλ, Τόμας, Ναπολιτάνο, Κάκκο, Καρτσαμπάς, Μπαστακός, Κωστούλας, Μασούρας, Μ. Παπαστεριανός, Α. Παπαστεριανός, Σγουρής, Μπαλικτσής, Μανωλάκης, Πατράλης, Χατζηπιρπιρίδης, Τότσκα και Άλεξιτς. 

Υπέγραψε ο Σίλβα

Παίκτης του Ηρακλή με κάθε επισημότητα είναι ο Νταμιάν Σίλβα. Ο Ουρουγουανός μέσος πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανόλευκους».



Μάλιστα, σήμερα (5/2) ο Σίλβα προπονήθηκε με την ομάδα και είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες και τον προπονητή του, Κώστα Γεωργιάδη, ενώ βρήκε και έναν παλιό γνώριμο από τη θητεία τους στη Μπόστον Ρίβερ. Ο λόγος για τον συμπατριώτη του, Ματίας Τόμας.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.