Σε καλό δρόμο ο Ηρακλής: Φιλική επικράτηση στη Βέροια με Μπαστακό!

Αχίλλειος Έξαρχος10 Σεπτεμβρίου 2021

Τη δεύτερη νίκη του σε φιλικά παιχνίδια πέτυχε ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Βέροιας και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της έναρξης των επίσημων διοργανώσεων. Οι «κυανόλευκοι» για δεύτερο διαδοχικό φιλικό τεστ παρουσίασαν σημάδια προόδου, κράτησαν για άλλη μια φορά ανέπαφη την εστία τους και έφτασαν στη νίκη απέναντι σε μια ομάδα, η οποία τρέφει υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες τη νέα χρονιά στη Super League 2.

Το γκολ της νίκης για τον Ηρακλή πέτυχε ο Μιχάλης Μπαστακός στο 84ο λεπτό. Ο υψηλόσωμος επιθετικός εκμεταλλεύθηκε αδράνεια στο κέντρο της άμυνας της Βέροιας και με γυριστό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο, ο οποίος παρά την προσπάθειά του δεν κατάφερε να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του.

Στο α’ μέρος, η Βέροια είχε μια ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων και κάποιες ευκαιρίες με τον Μπαϊντού στο 28’ και το 32’ που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Η πρώτη καλή στιγμή του Ηρακλή ήρθε στο 45’ με την κεφαλιά του Κωστούλα να φεύγει άουτ. Στο β’ μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 68’ ο Πασάς προσπάθησε να απειλήσει τα καρέ του Ηρακλή όμως ο Γρηγοριάδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια, πριν έρθει ο Μπαστακός στο 84’ και χαρίσει τη νίκη στον Ηρακλή.

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Πεταυράκης, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Πασάς, Μανσούρ, Μπεϊντού. Έπαιξαν και οι Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Ντίνας, Μυστακίδης, Ράμος, Μούργος, Περδίκης, Iσαακίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Παπαστεριανός, Πήλιος, Μασούρας, Κάκκο, Βιτίνιο, Μπαστακός. Έπαιξαν και οι Γρηγοριάδης, Τόμας, Σγουρής, Μαρινάκης, Μπαλικτσής, Φακής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.