Ηρακλής: Ενδιαφέρον από επιχειρηματίες για οικονομική ενίσχυση

Δημήτρης Καλαϊτζής14 Ιανουαρίου 2021

Σε αναμονή βρίσκονται οι άνθρωποι του Ηρακλή όσον αφορά το μέλλον του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, που εδώ και μήνες έχει σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Μοιραία και λόγω της κατάστασης έχουν «παγώσει» τα χορηγικά ζητήματα, ενώ οι προπονήσεις συνεχίζονται… κατ’ οίκον και αυστηρώς σε ατομικά επίπεδο. Ωστόσο, υπάρχουν και θετικά μηνύματα. Επιχειρηματίες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να ενισχύσουν οικονομικά τη νέα προσπάθεια που γίνεται για να επανέλθει το ποδοσφαιρικό τμήμα στη μεγάλη κατηγορία, όπου ποτέ δεν έπεσε αγωνιστικά. Για να γίνει αυτό, θα επιδιώξουν πρώτα να μάθουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο σύλλογος και έπειτα να δώσουν χείρα βοηθείας.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή δηλώνουν έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτός της οριστικής… παύλας τη φετινή σεζόν. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη χρονιά για να εκκινήσουν και πάλι από τη Γ’ Εθνική ή σε περίπτωση αναδιάρθρωσης και δικαίωσης εν μέρει της αδικίας που υπέστη ο Ηρακλής, την τοποθέτησή του σε υψηλότερη κατηγορία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.