Ηρακλής: Έκλεισε Μεληκιώτη, πάει για άλλους δυο επιθετικούς

Δημήτρης Καλαϊτζής17 Μαρτίου 2021

Το σημερινό ΔΣ του Ηρακλή ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν μεταγραφικά, τι θα γίνει με το μέλλον του Πρωταθλήματος, χορηγικά ζητήματα κ.α. Θα επαναληφθεί νέο διοικητικό συμβούλιο την ερχόμενη Δευτέρα (22/3).

Ο Δημήτρης Μεληκιώτης θα συνεχίσει οριστικά την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ηρακλή, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του metrosport.gr. 

Πέρα του 24χρονου φορ, ο Γηραιός θα προχωρήσει σε δυο ακόμα προσθήκες (δυο επιθετικοί) και αν προκύψει κάποια αποχώρηση της τελευταίας στιγμής, τότε θα πάει για ακόμα μία. Όλα αυτά κατόπιν συνεννόησης της διοίκησης με τον προπονητή, Σπύρο Μπαξεβάνο. 

Οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τις προπονήσεις τους στις εγκαταστάσεις του Θεοδωρίδη στο Ωραιόκαστρο και εφόσον επανεκκινήσει το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να ανέβουν κατηγορία. 

Παρά την απραξία τόσων μηνών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν χάνουν την πίστη τους και κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει ώστε να επιστρέψει ο Ηρακλής πιο δυνατός από εκεί που δεν έπεσε ποτέ αγωνιστικά!  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.