Καμία ανησυχία για τα ban, έγιναν διακανονισμοί – Γεμίζει το Ιβανώφειο με Πανερυθραϊκό!

Στέλιος Παρθενάκης02 Φεβρουαρίου 2023

Στον Ηρακλή γνώριζαν πολύ καλά πόσα προβλήματα θα προέκυπταν στην πορεία από την αφερεγγυότητα του Θόδωρου Δρακόπουλου και τη ζημιά που έκανε με την παρουσία του στον ιστορικό σύλλογο. 

Άλλωστε, οι συνεχείς πιέσεις των εκπροσώπων των παικτών, στους οποίους οφείλει ο Θόδωρος Δρακόπουλος, προς τη FIBA επέφεραν δυσάρεστα αποτελέσματα, καθώς η διεθνής Ομοσπονδία άρχισε να αποδίδει αυτές τις οφειλές στη νέα ομάδα, μολονότι αυτή έχει το ΑΦΜ του Ερμή Αγιάς.

Έτσι, η διοίκηση της ομάδας βρέθηκε μπροστά σε 4 ban από τη FIBA, αλλά με άμεσα αντανακλαστικά διακανονίστηκαν και δεν απειλείται ουσιαστικά η νέα ομάδα. Μένει να αποσυρθούν και επίσημα και θα πρέπει να σημειωθεί πως διακανονίστηκε ένα αρκετά μεγάλο ποσό. 

Η διοικούσα επιτροπή με τη βοήθεια των ανθρώπων που στηρίζουν οικονομικά την ομάδα προχώρησαν σε συζητήσεις, για να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος!

Πλέον, όλη η ομάδα στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανερυθραϊκό, με τον κόσμο να επιστρέφει ύστερα από 70 ημέρες και να γεμίζει το Ιβανώφειο σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.