Ηρακλής: Διακαής πόθος είναι ο Φλόιντ

Metrosport Team14 Αυγούστου 2021

Ο Ηρακλής περίμενε αργά χθες το βράδυ την απάντηση του Τζόρνταν Φλόιντ καθώς ο Αμερικανός είναι η βασική επιλογή του Θανάση Σκουρτόπουλου, γι’ αυτό εξάλλου του έχει δώσει πολύ χρόνο…

Οι πράξεις δείχνουν τις προθέσεις και στην περίπτωση του Τζόρνταν Φλόιντ, η απόφαση του Ηρακλή να του δώσει χρόνο, αν μη τι άλλο δείχνει το επίπεδο επιθυμίας για συνεργασία με τον 24χρονο γκαρντ. Βρισκόμενος στο summer league, αγωνιζόμενος με τους Λος Αντζελες Λέικερς, ο Φλόιντ μοιάζει να μην έχει ρεαλιστικές πιθανότητες εξασφάλισης συμβολαίου. Ακόμη και για την… πατέντα των two way contracts που στέλνει τους παίκτες στις θυγατρικές ομάδες με τη δυνατότητα ενεργοποίησης στη διάρκεια της χρονιάς. Ενδεχομένως να παίζει ρόλο το πανεπιστήμιο (σ. σ. King) από το οποίο αποφοίτησε καθώς πρόκειται για έναν τομέα στον οποίον οι Αμερικάνοι δίνουν μεγάλη βάση. Στον Ηρακλή περιμένουν την απάντηση του Φλόιντ, με την προσδοκία ότι αυτή θα είναι θετικοί. «Φοβούνται» περισσότερο το ενδεχόμενο να μπει σφήνα κάποια ιταλική ομάδα (σ. σ. ο Αμερικανός πέρυσι αγωνίστηκε στην Ορλαντίνα), όπως για παράδειγμα η Νάπολι η οποία εκδήλωσε ενδιαφέρον.

Ο 24χρονος είναι ο βασικός στόχος, είναι πιο ψηλά στη λίστα ακόμη και από τον έμπειρο Τόνο Ντάγκλας, τον 35χρονο Αμερικανό με οκταετή θητεία στο ΝΒΑ (σ. σ. 409 αγώνες) ο οποίος έπαιξε και στην Euroleague με τη φανέλα της Αναντολού Εφές, αλλά η καριέρα του παρουσιάζει πτωτική πορεία. Ο Ντάγκλας ζήτησε περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που πρόσφερε ο Ηρακλής, αλλά το ζήτημα δεν είναι οικονομικό. Στην πραγματικότητα, οι «κυανόλευκοι» τρενάρουν την υπόθεση με πρόσχημα την οικονομική διαφορά, γιατί ευελπιστούν στη θετική απάντηση του Φλόιντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.