Ηρακλής: Χειρουργήθηκε ο Ναπολιτάνο

Metrosport Team18 Απριλίου 2022

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή ο Αντόνιο Ναπολιτάνο χειρουργήθηκε απο τον γιατρό της ομάδας, Κώστα Μανώλογλου και πλέον ξεκινάει ο «Γολγοθάς» της επανόδου του. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται από πέντε έως επτά μήνες. 

Παράλληλα, οι κυανόλευκοι έχουν διήμερο ρεπό μετά τη νίκη επί του Θεσπρωτού και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Μεγάλη Τετάρτη (20/4) για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα. 

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Μετά την νίκη του Ηρακλή επί του Θεσπρωτού, ο Κώστας Γεωργιάδης έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Τετάρτη(20/4), όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα(27/4). Χειρουργήθηκε ο Αντόνιο Ναπολιτάνο απο τον γιατρό της ομάδας, Κώστα Μανώλογλου.Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή είχε υποστεί πολυσυνδεσμική βλάβη στο αριστερό του γόνατο και ήταν απαραίτητο να μπει στο χειρουργείο. Υποβλήθηκε σε χειρουργική αποκατάσταση και παρά την πολυπλοκότητα της κάκωσης η επάνοδος του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται σε 5-7 μήνες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.