Ηρακλής: Αρχίζει από σήμερα το «χτίσιμο» με μοναδικό στοχο την άνοδο

Γιάννης Τσερβίνης25 Ιουλίου 2022

Η περίοδος των διακοπών, της χαλάρωσης και της ανεμελιάς έφθασε στο τέλος της για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή. Σήμερα στις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Μίκρα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση των κυανόλευκων. 

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση, μιας και η αρχικά προγραμματισθείσα «πρώτη» ήταν στις 18 Ιουλίου. Παρόντος λοιπόν των διοικητικών στελεχών, των προπονητών και του σταφ γενικότερα αλλά και πολλών φιλάθλων που αναμένεται να δώσουν το «παρών», οι παίκτες του Ηρακλή… εισέρχονται σε μία δύσκολη, απαιτητική και με υψηλούς στόχους αγωνιστική περίοδο. 

Σεζόν στην οποία ο Ηρακλής είναι αναγκασμένος να κάνει πρωταθλητισμό, έχοντας ως μεγάλο στόχο την άνοδο στην Super League 1. 

Με το σημερινό πρώτο και ζεστό χειροκρότημα του κόσμου να αποτελεί για αυτούς μία πολύ γερή δόση στήριξης ενόψει της συνέχειας….

Μάλιστα, οι φίλοι των «κυανολεύκων» θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Οι τιμές των διαρκείας:

Χρυσή κάρτα : 300 Ευρώ

Θύρες 4-5-6 : 200 Ευρώ

Θύρα 13 :150 Ευρώ

Θύρα 10 :100 Ευρώ


Ποιους θα δούνε και ποιους όχι

Αρκετά, έξι τον αριθμό συγκεκριμένα, θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα δώσουν σήμερα το «παρών» στη Μίκρα. 

Οι κυανόλευκοι μέχρι στιγμής έχουν αποκτήσει έξι ποδοσφαιριστές, τους Βελλίδη, Βιτλή, Κουντουριώτη, Δόρη, Πέλκα και Χειρίτραντα. Οι προαναφερθέντες μαζί με τους 13 που ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους, τους Σίλβα, Γιουμπιτάνα που είχαν διετές συμβόλαια και κάποιους μικρούς θα βρίσκονται σήμερα στο προπονητικό κέντρο.  

Αντίθετα οι φίλοι του Ηρακλή δεν θα δουν σήμερα τον νέο φορ της ομάδας. Αυτός δεν έχει αποκτηθεί ακόμη, με την έρευνα στην αγορά να συνεχίζεται και να είναι σχολαστική από τον Κώστα Γεωργιάδη, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. 

Επίσης απών θα είναι και ο Ματίας Τομάς που θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη σε λίγες ημέρες για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ημίθεου.

«Πρώτες» που έγραψαν ιστορία

Γυρνώντας κανείς πίσω τον χρόνο και ανατρέχοντας σε πρώτες συγκεντρώσεις, μπορεί να διαπιστώσει τη δίψα, την προσμονή και την αγάπη που έχουν οι οπαδοί του για τον Ηρακλή. Ουκ ολίγες είναι οι «πρώτες» που έγραψαν ιστορία, συγκεντρώνοντας, είτε στη Μίκρα, είτε στο Καυτανζόγλειο χιλιάδες φίλους της ομάδας.

Όπως συνέβη την περίοδο που μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ήταν ο Αντώνης Ρέμος με παρουσία και στις δύο εγκαταστάσεις. Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε και το καλοκαίρι του 2015 όταν ο Ηρακλής με προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο επέστρεψε στη Super League. 

Εκείνη όμως η «πρώτη» που έκανε πάταγο και προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο ήταν πριν τρία χρόνια. Τότε που στους Χορτατζήδες εκατοντάδες οπαδοί του Ηρακλή αποθέωσαν τα… αμούστακα παιδιά που θα αγωνίζονταν στην Γ΄κατηγορία ΕΠΣΜ!


Γίνεται στολίδι

Εμφανώς αλλαγμένες, προς το καλύτερο βεβαίως, είναι οι εγκαταστάσεις της Μίκρας το τελευταίο διάστημα. Αρχικά τα τρία γήπεδα ποδοσφαίρου βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, καθώς είχε προηγηθεί σπορά και λίπανση. Επίσης έγιναν ηλεκτρικές και υδραυλικές εργασίες, τοποθετήθηκε νέο καουτσούκ στο γυμναστήριο, υπήρξε επιδιόρθωση των θαλάμων της σάουνας και της κρυοθεραπείας, ενώ έγιναν εργασίες και εντός των γραφείων που στεγάζονται στον πρώτο όροφο του κτιρίου. 

Τις τελευταίες ημέρες δε στα γραφεία των κυανόλευκων βρέθηκε συνεργείο που ανέλαβε το βάψιμο των εξωτερικών χώρων. 

Η Μίκρα λοιπόν μετατράπηκε σε ένα… στολίδι όπως είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει ο Στράτος Ευγενίου και όπως αρμόζει σε μία ομάδα σαν τον Ηρακλή.


Σε μία εβδομάδα… δροσίζονται

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Ελλάδα και φυσικά και στη Θεσσαλονίκη είναι λογικό να προκαλούν προβληματισμό στο προπονητικό τιμ. Οσον αφορά δηλαδή στις ώρες και στις συνθήκες των προπονήσεων στη Μίκρα.

Τα… βάσανα όμως όλων θα διαρκέσουν λίγο, καθώς την 1η Αυγούστου η αποστολή του Ηρακλή θα αναχωρήσει για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια. Εκεί θα πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, σε ένα περιβάλλον ιδανικό και άκρως… δροσιστικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.