Ηρακλής: Απόρριψη από ΑΣΕΑΔ για το -3 και νέο πρόστιμο 5.000 ευρώ

Metrosport Team20 Μαΐου 2022

Έστω και με καθυστέρηση το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών αποφάσισε απορρίπτοντας την έφεση του Ηρακλή για την αφαίρεση των τριών βαθμών που του είχε επιβληθεί από τον Αθλητικό Δικαστή.

Παράλληλα, ο τελευταίος επέβαλε και πρόστιμο 5.000 ευρώ στην κυανόλευκη ΚΑΕ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ακόμα και να έπαιρνε πίσω τους βαθμούς ο Ηρακλής δε θα άλλαζε κάτι, καθώς θα υποβιβαζόταν και με το +3.

Οι σχετικές αποφάσεις:

«Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 68/20-5-2021 απόφασή του, απορρίπτει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «Γ.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΕ». Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του Δημοσίου».

«Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017) για τις πράξεις που συνιστούν παραπτώματα τα οποία δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) , που διεξήχθη στις 14-5-2022».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.