Ηρακλής: Αντίστροφη μέτρηση για την «πρώτη»

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2021

Σε αγωνιστική εγρήγορση βρίσκονται πλέον στον Ηρακλή μετά το «πράσινο φως» των λοιμωξιολόγων στις ομάδες της Γ’ Εθνικής για έναρξη ομαδικών προπονήσεων. 

Βεβαίως, οι άνθρωποι των «κυανολεύκων» περιμένουν πρώτα τη δημοσιοποίηση της ΚΥΑ με λεπτομέρειες και οδηγίες για την επιστροφή στις προπονήσεις, το καθεστώς διεξαγωγής τους και τη συχνότητα των τεστ για να καταστρώσουν επακριβώς το πρόγραμμά τους. 

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ειδοποιηθεί να είναι έτοιμοι για ενδεχόμενη πρόσκλησή τους τη Δευτέρα, το πιθανότερο μόνο για να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού. 

Τις πρώτες ομαδικές προπονήσεις περιμένει με ανυπομονησία και ο τεχνικός Σπύρος Μπαξεβάνος προκειμένου να έχει μια πρώτη γνωριμία με το ρόστερ. 

Από εκεί και πέρα, μετά την έγκριση των λοιμωξιολόγων για την επανέναρξη των προπονήσεων, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο τι μέλλει γενέσθαι με το Πρωτάθλημα. «Μετά από 20 μέρες θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε», τονίζουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ηρακλή. 

Το θέμα είναι βεβαίως πώς θα διαμορφωθεί το αγωνιστικό καλεντάρι, τι μέλλει γενέσθαι με άνοδο και υποβιβασμό και ποιος θα καλύψει το κόστος για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.