Ηρακλής: Αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια τη συνέχεια

Metrosport Team16 Απριλίου 2024


Η νίκη επί του Καμπανιακού σκόρπισε ικανοποίηση και χαμόγελα σε ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο και Διοίκηση του Ηρακλή, καθώς η ομάδα αύξησε σημαντικά τη διαφορά απ’ τους διώκτες της και βλέπει πλέον τη συνέχεια των 5 αγώνων για τα play out, με περισσότερη αισιοδοξία αλλά και μεγαλύτερη άνεση κι ασφάλεια.

Ο προπονητής του Ηρακλή Σούλης Παπαδόπουλος μετά τον αγώνα με τον Καμπανιακό επισήμανε: «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο καθώς μας έλειπαν οι Κούστα, Ισνάλντο, Εμπο, τρεις σημαντικοί παίκτες, αλλά όταν έχεις αυτό τον κόσμο στο πλευρό σου, αυτό τα αναπληρώνει όλα. Παίξαμε με μια ομάδα που είχε τους περισσότερους βαθμούς σε αυτή τη διαδικασία αγώνων, με τρία σπουδαία αποτελέσματα με Καρδίτσα, Κοζάνη και ΠΑΟΚ Β. Ξέραμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα και ήταν και γηπεδούχος, αν και αυτό ο κόσμος μας, το έφερε στα ίσια. Από την άλλη ξέραμε ότι θα είναι κουρασμένη καθώς έπαιξε ένα παιχνίδι παραπάνω σε σχέση με εμάς. Αυτό θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε και για αυτό τους δώσαμε λίγο χώρο και μετά το 20’ θέλαμε να πιέσουμε για να πετύχουμε γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο να διαχειριστούμε το παιχνίδι καλύτερα. Στο τέλος θα μπορούσαμε να ήμασταν αυτόχειρες. Δεν νοείται παίκτης ενώ του λέω να χτυπήσει κόρνερ με πάσα, αυτός να το εκτελεί μέσα και στην αντεπίθεση να κινδυνεύουμε να δεχτούμε γκολ στο 95’. 

Να πω ότι δικαιούμασταν τη νίκη καθώς είχαμε και άλλες ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε δεύτερο γκολ και έτσι αγχωθήκαμε λίγο στο τέλος. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Ολες οι ομάδες είναι δυνατές και παλεύουν για να σωθούν. Στο επόμενο παιχνίδι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης ώστε να κάνουμε ακόμη ένα βήμα για τη σωτήρια μας».

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.