Η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος στη Super League 2 βρήκε τον Ηρακλή στην κορυφή της βαθμολογίας με 44 βαθμούς και με το... μπόνους του πλεονεκτήματος για προβιβασμό σε περίπτωση ισοβαθμίας στα πλέι οφ.
Οι κυανόλευκοι πλέον βρίσκονται σε περίοδο ξεκούρασης και αποφόρτισης, καθώς η διαδικασία θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 14-15 Φεβρουαρίου. Σε αυτό το μεγάλο διάστημα όμως που μεσολαβεί μέχρι την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης είναι δεδομένο ότι θα διεξαχθεί μία-ίσως και δύο-φιλικές αναμετρήσεις προκειμένου να υπάρξει ρυθμός στους παίκτες.
Για τις τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις αποφασίστηκε από τη διοίκηση της ομάδας να κυκλοφορήσουν μίνι διαρκείας τα οποία όπως λένε στη Μίκρα θα είναι σε προσιτές τιμές.
Το «πακέτο» δηλαδή θα αφορά και τα τρία εντός έδρας παιχνίδια των κυανόλευκων με Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας και Αστέρα AKTOR B.
Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας το προηγούμενο καλοκαίρι θα εισέρχονται κανονικά με αυτά στο γήπεδο.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube