Ηρακλής: Οι 4+1 προσθήκες που απομένουν για να κλείσει το ρόστερ

Γιάννης Τσερβίνης13 Ιουλίου 2022

Δίχως τυμπανοκρουσίες αλλά με μεθοδικότητα κινείται μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι ο Ηρακλής.

Οι κυανόλευκοι που ως γνωστόν έχουν περιορισμό στις μεταγραφές λόγω έλλειψης αδειοδότησης ήδη έχουν αποκτήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές. Τον εξτρέμ Χρήστο Κουντουριώτη, τον αριστερό οπισθοφύλακα Βασίλη Βιτλή, τον μέσο Αλέξανδρο Δόρη και τον τερματοφύλακα Μάρκο Βελλίδη. Με δεδομένο ότι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους δέκα εκ των βασικών την περσινή χρονιά και παραμένουν οι Σίλβα, Ματίας Τομάς και Γιουμπιτάνα (είχαν υπογράψει διετές) γίνεται αντιληπτό ότι ήδη ο Κώστας Γεωργιάδης έχει 17-18 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Οι υψηλοί όμως στόχοι τη φετινή χρονιά σε συνδυασμό με την ανάγκη για «βάθος» στο ρόστερ οδηγούν τους κυανόλευκους στην πραγματοποίηση ακόμη τεσσάρων ή και πέντε κινήσεων. Σε ποιες θέσεις όμως θα ενισχυθούν περαιτέρω;

1) Στα δύο άκρα της άμυνας. Στα δεξιά τη δεδομένη στιγμή υπάρχει μόνο ο Κώστας Πανάγου και αναζητείται ένας ισάξιος ποδοσφαιριστής για να συνθέσουν ένα πολύ καλό δίδυμο. Στα υπόψη είναι ο Χειρίτραντας στον οποίο αναφέρθηκε προ ημερών η «Μ». Ιδια κατάσταση επικρατεί και στα αριστερά όπου μετά την αποχώρηση των Πήλιου και Μανωλάκη στο ρόστερ βρίσκεται ο νεοαποκτηθέντας και έμπειρος Βιτλής.

2) Στο αγωνιστικό πλάνο του Κώστα Γεωργιάδη βρίσκεται-εάν βρεθεί βεβαίως καλή περίπτωση- και η απόκτηση ενός ακόμη μεσοεπιθετικού. Ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα άκρα, εκεί όπου υπάρχουν Αλεξιτς, Γιουμπιτάνα, Κουντουριώτης ενώ και ο Δόρης μπορεί αν χρειαστεί να αγωνιστεί στις… μπάντες.

3) Πρωταρχικός στόχος για τον Ηρακλή αποτελεί η εύρεση ικανού επιθετικού. Θέση που χρήζει ποιοτικής ενίσχυσης, με τον παίκτη που θα αποκτηθεί να «κλείνει» και τις μεταγραφές που δικαιούται ο Ηρακλής για παίκτες άνω των 25 ετών.

4) Με προϋποθέσεις ο Ηρακλής ίσως κινηθεί και για μεταγραφή ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Στα… μετόπισθεν υπάρχουν βεβαίως οι Α. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Σγουρής και Κωστούλας, όμως η παρουσία ενός ακόμη καλού αριστερού στόπερ δεν θα… χαλάσει τον 42χρονο τεχνικό.

*Στην τσεχική Τέπλιτσε δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Θανάσης Καρτσαμπάς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.