ΗΠΑ: Εντόπισαν αγνοούμενο μετά από 22 χρόνια μέσω Google Earth

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Μετά από 22 χρόνια κατάφεραν να εντοπίσουν οι Αρχές τον William Moldt, ο οποίος είχε δηλωθεί αγνοούμενος στις 7 Νοεμβρίου 1997, στη Lantana της Φλόριντα.

Το βράδυ της εξαφάνισης, ο 40χρονος άνδρας είναι τηλεφωνήσει τη σύντροφό του για να της πει ότι επιστρέφει στο σπίτι τους, αλλά δυστυχώς δεν επέστρεψε ποτέ. 

Ωστόσο, παρά τις έρευνες της αστυνομίας, ο Moldt δεν εντοπίστηκε για περισσότερες από δυο δεκαετίες, ωστόσο κάτοικος της γειτονιάς Grand Isles έλεγξε το πρώην σπίτι του στο Google Earth και παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια μεγάλη λίμνη.

Όπως διαπίστωσε μετά από μεγέθυνση φωτογραφίες, ένα όχημα βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη και επικοινώνησε με το άτομο που ζούσε στο σπίτι που συνορεύει με τη λίμνη για να τους ζητήσει να το ερευνήσουν.

Όταν, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σήκωσε drone πάνω από την περιοχή, διαπίστωσε πως πράγματι υπήρχε ένα λευκό αυτοκίνητο κρυμμένο κάτω από την επιφάνεια της λίμνης.

Τελικά, οι Αρχές ανέσυραν το όχημα και διαπίστωσαν τα σκελετικά υπολείμματα του William Moldt μέσα.

Το πιο σοκαριστικό από όλα είναι ότι το αυτοκίνητο ήταν ορατό στο Google Earth από το 2007, ωστόσο κανείς δεν ασχολήθηκε για να το ερευνήσει.

Μάλιστα, το γραφείο του σερίφη αποκάλυψε ότι ο William Moldt πιθανότατα έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε στη λίμνη, με τους μάρτυρες, το 1997, να αναφέρουν ότι ο 40χρονος δεν φαινόταν μεθυσμένος όταν έφυγε από το νυχτερινό κέντρο. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.