ΗΠΑ: Άνδρας σκοτώθηκε από αστυνομικούς που κάλεσε για να τον βοήθησουν

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2022

Νέο θύμα αστυνομικής βίας στην Αμερική με τον Κρίστιαν Γκλας να πυροβολείται από αστυνομικούς που είχε καλέσει ο ίδιος για να τον απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο του καθώς είχε «παγιδευτεί».
Στις 10 Ιουνίου το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Clear Creek έλαβε μια κλήση από έναν οδηγό που χρειαζόταν βοήθεια στο Silver Plume, στο Κολοράντο.Κατά τη διάρκεια της κλήσης του ανέφερε ότι είχε δύο μαχαίρια, ένα σφυρί και μια λαστιχένια σφύρα, τα οποία -όπως είπε- θα μπορούσε να πετάξει έξω από το αυτοκίνητο, όταν φτάσουν οι αστυνομικοί για να αισθάνονται ασφαλείς.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία ο νεαρός άνδρας «έγινε αμέσως εριστικός και δεν συνεργάζονταν για να μπορέσουν να τον απεγκλωβίσουν». Μετά από μια ώρα του έσπασαν το παράθυρο και εν τέλει τον πυροβόλησαν με την ανακοίνωση να αναφέρει ότι «ο άνδρας πήγε να μαχαιρώσει αστυνομικό και πυροβολήθηκε».
Η έκθεση νεκροψίας για τον θάνατο του σεφ ανέφερε ότι δέχθηκε πέντε πυροβολισμούς στο στήθος και ένα στο δεξί του χέρι, με τον ιατροδικαστή να κρίνει ότι ο θάνατός του ήταν ανθρωποκτονία που προκλήθηκε από τα τραύματα από πυροβολισμό.
Και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια, ωστόσο υπάρχει βίντεο που καταγράφει την μια ώρα που προηγήθηκε και εν τέλει τον 22χρονο Κρίστιαν Γκλας να πέφτει νεκρός από αστυνομικά πυρά.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.