Ιορδανίδης: «Πολύ καλός ο Ολιβέιρα, μπορεί να παίζει μαζί με τον Σφιντέρσκι»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2021

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την απόκτηση του Ολιβέιρα από τον ΠΑΟΚ και τις μέχρι στιγμής κινήσεις. Αρχικά αναφέρθηκε στο Euro 2020: «Είναι εντυπωσιακό. Βλέπουμε ότι οι τάσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου έχουν ανέβει πολύ. Βλέπουμε και πολλά γκολ σε σχέση με άλλα τουρνουά. Ο κορωνοϊός δεν νομίζω ότι επηρέασε αυτό το επίπεδο. Είναι ταλαιπωρημένοι οι παίκτες, αλλά το θέαμα είναι πολύ καλό» ενώ για τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Δανίας σημείωσε:  

«Σε ένα νοκ άουτ ματς ποτέ μην λες ποτέ. Η Αγγλία δεν έχει δεχθεί γκολ, η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, παρότι δεν παίζουν εκεί πολλοί Άγγλοι ποδοσφαιριστές. Η Τσέλσι πήρε το Champions League. Βλέπω ότι θα είναι Αγγλία - Ιταλία ο τελικός. Ο Έρικσεν ήταν μία μονάδα που θα βοηθούσε την Δανία, αλλά προέχει η υγεία».

Για την μεταγραφή του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ: «Αυτή η μεταγραφή ξεκίνησε πριν από δέκα μέρες. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Τον παρακολουθώ, μπορεί να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ και έχει το σκοράρισμα. Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να τον δούμε με τον Σφιντέρσκι. Είναι ένα καλό δίδυμο. Έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και καλό σωματότυπο ο Ολιβέιρα. Αφού τον θέλει ο Λουτσέσκου σημαίνει ότι θα βοηθήσει το σκεπτικό του και τα πλάνα του. Επίσης, ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην διάρκεια θα υπάρξουν τραυματισμοί και κάρτες. Ίσως χρειαστεί και τρίτος φορ. Αν θα έρθει ο Ολιβέιρα περνάει στην άκρη ο Κρμέντσικ, υπάρχει και ο Κούτσιας, μπορεί να παίζει ο ένας και ο άλλος να βοηθάει από τον πάγκο. Με τον Ολιβέιρα θα είναι καλυμμένος νομίζω. Ο ένας θα συμπληρώνει ο άλλον».

Για την απόκτηση του μέσου: «Πριν πάμε στα χαφ έφυγε και ο Μπάμπα, η ομάδα χρειάζεται και ένα αριστερό μπακ. Θεωρώ ότι το σκάουτινγκ δουλεύει πολύ καλά. Στο κέντρο υπάρχουν παίκτες, είδαμε πέρσι τον Αουγκούστο και τον Ελ Καντουρί, αλλά και τον Τσιγγάρα ο οποίος πήρε θέση βασικού. Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις και θα χρειαστούν όλοι. Δεν ξέρω τι χαρακτηριστικά θα έχει ο μέσος. Θα είναι αμυντικογενής; Βλέπω πολλές ομάδες ακόμη δεν έχουν κάνει κινήσεις. Οι μεταγραφικές κινήσεις στον ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμη οι αναμενόμενες, όμως, πιστεύω ότι θα γίνουν και άλλες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.