Ιορδανίδης: «Καλός παίκτης ο Φερνάντες αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι Βόλος, δεινός σκόρερ ο Τσόλακ»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2022

Ο παλαίμαχος σεντερφόρ του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Metropolis 95.5 και εξέφρασε την άποψή του για τον Αντόνιο Τσόλακ, τον μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου, Πάολο Φερνάντες, αλλά και για την νέα εποχή της ομάδας.


Για τον Τσόλακ:
«Το γκολ που έβαλε χθες ήταν πολύ εύκολο, ήταν σε κενή εστία, αλλά είναι δεινός σκόρερ. Καταλαβαίνει που να σταθεί μέσα στο γήπεδο. Πέντε γκολ τόσο νωρίς στη σεζόν είναι πάρα πολλά. Έφυγε σαν αποτυχημένος από τον ΠΑΟΚ και τώρα θα τον βλέπουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως και να έχει, δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική εκ των υστέρων, απλά δεν έπιασε στον ΠΑΟΚ».

Για τον Πάολο Φερνάντες:
«Είναι καλός παίκτης, έβαλε και ένα πολύ ωραίο γκολ την πρώτη αγωνιστική. Απλώς ο ΠΑΟΚ δεν είναι Βόλος, υπάρχει άλλος ανταγωνισμός. Δεν ξέρουμε πως θα προσαρμοστεί ο παίκτης, αλλά σίγουρα μιλάμε για μια καλή περίπτωση. Φαινομενικά είναι αυτό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ, μένει να το δούμε».

Για την νέα «σελίδα» του ΠΑΟΚ:
«Πρέπει όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα, φίλαθλοι, παράγοντες, όλοι, να κατανοήσουν πως είναι μια μεταβατική περίοδος, θα δούμε έναν νέο ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα. Δείτε στην άμυνα. Μόνο ο Ινγκασον είναι παλιός. Εμένα με χαροποιεί ότι πήραν χρόνο Έλληνες. Όπως και να έχει χρειάζεται υπομονή από όλους. Ο Λουτσέσκου πρέπει να αγοράσει χρόνο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.