Ιορδανίδης: «Ο Κωνσταντέλιας λάμπει, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν μεσοεπιθετικό με γκολ»

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2022

Ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη χθεσινή ισοπαλία (28/12) του "δικεφάλου" με τον Ατρόμητο, το πρόβλημα σκοράρισμα και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε για παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Ο ΠΑΟΚ είχε ένα πολύ καλό σερί νικών πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο, χωρίς να δεχτεί γκολ. Στο χθεσινό ματς φαινόταν ότι μετά το 0-1 θα ερχόταν και το δεύτερο γκολ ή και το τρίτο, δεν έδειχνε το παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ότι ο Ατρόμητος θα μπορέσει να ισοφαρίσει. 

Παρότι το παιχνίδι δεν γύρισε ήταν δύο χαμένοι βαθμοί για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είχε μια πολύ καλή απόδοση αλλά πίστεψε ότι θα το πάρει άνετα και δεν μετουσίωσε τις ευκαιρίες που είχε σε ένα ακόμα τέρμα. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα ανασυνταχτεί.

Σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος πίσω από τον Ολιβέιρα, ο Μπράντον δεν έχει δείξει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει, ο Νάρεϊ δεν σκοράρει με μεγάλη ευκολία, λείπουν και τα γκολ του Ζίβκοβιτς, ο Κωνσταντέλιας είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του ΠΑΟΚ και λάμπει αλλά θέλει μια πίστωση χρόνου και καλά κάνει ο κ. Λουτσέσκου και τον βάζει στην ενδεκάδα. Ο Αουγκούστο δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ: «Χρειάζεται ένα μεσοεπιθετικό που να έχει το γκολ. Επίσης, θέλει ένα χαφ στα πλάγια. Σε όλες τις άλλες θέσεις είναι γεμάτη η ομάδα». 

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Είναι έναν ματς που περιμένει όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ να κερδίσει, να δείξει ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα και είναι επικίνδυνος. Μέσα στην Τούμπα οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν αυτοπεποίθηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.