Ιορδανίδης: «Στην αρχή εντυπωσιάστηκα με τον Τσόλακ, αλλά...»

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2020

Για την μέχρι στιγμής παρουσία του Τσόλακ, αλλά και το ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Μιχάλης Ιορδανίδης. «Είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Ο Άρης προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες και δείχνει ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Περιμένω ενδιαφέρον παιχνίδι και νομίζω θα παιχτεί καλό ποδόσφαιρο» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον Τσόλακ:  

«Και εγώ όταν διάβασα ότι θα τον πάρουμε αμέσως μπήκα να δω τα χαρακτηριστικά του. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Άλλαξε περιβάλλον και μέχρι στιγμής, παρότι έχει πάρει πολλές ευκαιρίες γιατί ήρθε για να αντικαταστήσει τον Άκπομ, δεν έχει βοηθήσει. Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες γιατί θα κάλυπτε το κενό του Άκπομ. Περιμέναμε να βάζει την μπάλα στα δίχτυα.  

Δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να καθιερωθεί σαν γκολτζής, το έχει δει σίγουρα και ο Γκαρσία. Υπάρχει, βέβαια, ο Σφιντέρσκι που μπορεί να καλύψει την θέση. Αλλά σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια, δεν μπορεί να την βάλει μέσα την μπάλα. Ο σέντερ φορ είναι αυτός που θα δεχθεί όλες τις μπάλες των συμπαικτών του για να κάνει το γκολ. Ο Σφιντέρσκι είναι πολύ καλός. Αν δεν αλλάξει, όμως, την αγωνιστική του συμπεριφορά ο Τσόλακ, δεν ξέρω αν μπορεί να βασιστεί πάνω του ο ΠΑΟΚ».  

Για τους παίκτες κλειδιά του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Ο χώρος του κέντρου είναι βασικός. Ο Σβαμπ και ο Αουγκούστο, εκεί θα παιχτεί το ντέρμπι, γιατί και ο Άρης έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή. Αμυντικά ο ΠΑΟΚ με Βαρέλα και Ίνγκασον έχει σταθερή δυάδα, ενώ και ο Γιαννουύλης είναι σε καλή κατάσταση. Το θέμα είναι επιθετικά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.