Ιορδανίδης: «Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να βγάλει την χρονιά με έναν επιθετικό»

Metrosport Team04 Ιουλίου 2022

Ο βετεράνος του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις απαιτήσεις που υπάρχουν στη θέση του φορ. «Το να βρεις ξένο σέντερ φορ που θα είναι καλύτερος του Ολιβέιρα θα κοστίσει πάρα πολλά χρήματα. Στην Ευρώπη είναι περιζήτητοι οι επιθετικοί. Ο Ολιβέιρα επανήλθε μετά τον τραυματισμό του, έκανε καλές εμφανίσεις και, πλέον, ο Τσόλακ θα φύγει. Ετσι και αλλιώς θα πρέπει να έρθει και δεύτερος, δεν μπορεί να την βγάλει την χρονιά με έναν. Θα υπάρχουν τραυματισμοί και κάρτες σε τόσο παιχνίδια. Ο Κούτσιας είναι φέρελπις, έβαλε και δύο γκολ απέναντι στην Πορτογαλία, αλλά δεν έχει την εμπειρία να καθιερωθεί. Πρέπει όμως να είναι στα υπόψιν» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Ολιβέιρα κόστισε πολλά και θεωρώ ότι θα είναι ο πρώτος, αλλά πρέπει να υπάρχει ακόμη ένας, είτε για το 4-4-2, είτε για αντικαταστάτης σε περίπτωση του τραυματισμού. Ο Τσόλακ είδαμε ότι ήταν ακριβός, αλλά δεν του βγήπε όπως περίμενε. Δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει. Ο Ολυμπιακός έχει δύο - τρία ισάξια σέντερ φορ. Δεν ξέφω αν συνεχισει και ο Τικίνιο που είναι αξιόλογος επιθετικός.»

Για τον Τσαούση υπογράμμισε: «Τον Τσαούση τον είχα καλέσει το 2015 σε ηλικία 15 ετών στην εθνική ομάδα. Τον είχα φωνάξει σαν προεπιλογή. Θυμάμαι έλεγε ότι θα εξελιχθεί, πήγε δανεικός, γύρισε, αλλά ακόμη δεν έχει δείξει αυτό που περίμεναν όλοι. Έχει ταχτήτα, καλές σέντρες και καλά χαρακτητιστικά, αλλά στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να το δείχνει σε κάθε ματς. Είναι εξελίξιμος.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.