Ιορδανίδης: «Αντίπαλον δέος της Αθήνας ο ΠΑΟΚ, έχει ταρακουνήσει τα νερά»

Metrosport Team29 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Ιορδανίδης. Ο βετεράνος επιθετικός μίλησε για την επιθετική τριάδα του ΠΑΟΚ, τον Νέλσον Ολιβέιρα, τον Τσούμπα Άκπομ και τον Αντόνιο Τσόλακ.

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Ιορδανίδης δήλωσε:

Αν χωράνε στον ΠΑΟΚ οι Ολιβέιρα, Άκπομ, Τσόλακ: «Δύσκολα χωράνε. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν φορ περιοχής και έναν περιφερειακό. Πηγάζει υγεία από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Με τις τέσσερις αλλαγές ο Λουτσέσκου χειρίστηκε ωραία το παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ. Η προσποίηση του Λύρατζη, η μαγευτική πάσα με το εξωτερικό του Σβαμπ, η πασά με τάκλιν του Ολιβέιρα που έδωσαν ένα εύκολο γκολ στον Τσόλακ. Το θετικό είναι ότι επέστρεψε ο Ολιβέιρα, με τον Άκπομ μπορεί να κάνουν ένα καλό δίδυμο. Και ο Τσόλακ έχει δείξει ότι είναι καλός ποδοσφαιριστλης αλλά πιστεύω ότι Άκπομ και Ολιβέιρα έχουν προτεραιότητα».

Για τον τραυματισμό του Ολιβέιρα: «Ήταν άτυχος ο Ολιβέιρα με τον τραυματισμό που τον άφησε 8 μήνες έξω και έμεινε πίσω. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θα συμφωνήσω ότι έχει προτεραιότητα. Οι τρεις τους μπορεί να συνθέσουν μια δυνατή επιθετική τριάδα στον ΠΑΟΚ. Φάνηκε ότι όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και την πρόκριση. Δίνω τα εύσημα στον Λουτσέσκου για τη διαχείριση που έφερε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ».

Για το βαρύ κλίμα στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα είναι πρωταγωνιστής, παίρνει πρωταθλήματα και Κυπελλά. Η απόδοση του έχει πέσει πολύ τους τελευταίους 4 μήνες. Ο ΠΑΟΚ είχε ανεπιτυχή αποτελέσματα στην αρχή, έχασε βαθμούς στην Τούμπα. Έτσι ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά και επαναπαύθηκε στο Πρωτάθλημα. Οι οπαδοί του είναι απαιτητικοί. Υπάρχουν αναταραχές στον Ολυμπιακό ενώ στον ΠΑΟΚ παίζουν τελικό, έρχεται η Νέα Τούμπα, είναι μια υγιέστατη ομάδα και το ότι σε 6 χρόνια παίζει σε 5 τελικούς Κυπέλλου είναι σημαντικό. Υπάρχει αντίπαλο δέος προς την Αθήνα, ο ΠΑΟΚ έχει ταρακουνήσει τα νερά. Αλλά θα μεγαλώσει όταν γίνει και η Νέα Τούμπα. Ο Σαββίδης δίνει τα εχέγγυα στο τεχνικό τιμ και είναι πολύ σημαντικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.