Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννενα 2-2: Ισοπαλία σαν... ήττα

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2022

Σε ένα ματς... ρόντεο στην Νίκαια Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννενα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν με 2-0 και έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι αλλά οι «Ηπειρώτες» αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο και έφεραν το παιχνίδι στην ισοπαλία.

Το σκορ άνοιξε ο Λοβέρα στο 26' με πολύ όμορφο μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Άοσμαν. «Αέρα» δύο τερμάτων στους γηπεδούχους έδωσε ο Άοσμαν πέντε λεπτά αργότερα στο 31', με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

 Και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων που... είχαν απάντηση στο δεύτερο μέρος ήρθαν με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, η πρώτη στο 55' και η δεύτερη στο 85' για τον Εραμούσπε που έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Οι δύο ομάδες παρέμειναν έτσι στα χαμηλά «στρώματα» της βαθμολογίας ο μεν Ιωνικός ουραγός με 3 μόλις βαθμούς ενώ ο ΠΑΣ στην 11η θέση με 6 βαθμούς μετά από 9 αγωνιστικές. Στην επόμενη οι Νικαιώτες υποδέχονται στις 29/10 σε ένα ματς... ζωής και θανάτου τον Παναιτωλικό, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννενα παίζει στην έδρα του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Λοβέρα (85’ Μεντόσα), Φαντιγκά, Άοσμαν (79’ Μάσας), Κάνιας, Ελευθεριάδης (59’ Σεμπά), Μάντζης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο (46’ Κιάκος), Ροσέρο, Παμλίδης (75’ Παμλίδης), Εραμούσπε, Ριένστρα (46’ Τζίμας), Μπάλαν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.