Ιωνικός - ΝΠΣ Βόλος 0-1: «Διπλό» στο φινάλε για τους Βολιώτες με Οζέγκοβιτς

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2023

Στην τελευταία αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Super League ο ΝΠΣ Βόλος κέρδισε με 1-0  στην έδρα του Ιωνικού. Οι Βολιώτες επικράτησαν στο φινάλε του παιχνιδιού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σέρβου επιθετικού, Ογκιέν Οζέγκοβιτς, ο οποίος έφτασε τα 6 γκολ, τα μισά εξ αυτών κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στις καθυστερήσεις (90+1') με τον Σέρβο επιθετικό να νικά τον Χουτεσιώτη από τα 11 βήματα δίνοντας την νίκη στην ομάδα του και παράλληλα σκοράροντας για πρώτη φορά μετά τις 11 Νοεμβρίου και την τελευταία νίκη του Βόλου (2-1 τον ΠΑΣ).



Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας με 8 βαθμούς και χωρίς νίκη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι. Από την άλλη ο Βόλος σταμάτησε το κακό σερί του των επτά αγώνων χωρίς νίκη και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική οι Βολιώτες παίζουν εκτός έδρας κόντρα στον Άρη, ενώ ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Σεμπά, Ρομαό (90+2' Καμπράλ), Γούλερι (80' Ελευθεριάδης), Κάνιας, Λοβέρα (58' Φαντιγκά), Μάντζης.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεζκίδα (80' Καρτάλης), Τσίρινος (75' Κούτσιας), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (90+2' Σιέλης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.