Ιωαννίδης: Ο Παναθηναικός υπερδιπλασιάζει το συμβόλαιο του για να τον κρατήσει

Metrosport Team04 Απριλίου 2024

Μπορεί οι ευρωπαϊκές σειρήνες για τον Φώτη Ιωαννίδη να ηχούν μέχρι τη Λεωφόρο, όμως οι «πράσινοι» θέλουν  να κλείσουν τα αυτιά του παίκτη και να να τον κρατήσουν για πολλά ακόμη χρόνια ακόμη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Για αυτό μάλιστα είναι έτοιμοι να του προσφέρουν και ένα... υπερδιπλάσιο συμβόλαιο!

Πιο συγκεκριμένα, στη Λεωφόρο θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί του, αναπροσαρμόζοντας τις αποδοχές του, δεδομένου ότι διεθνής φορ έχει πλέον εξελιχθεί σε έναν από τους ηγέτες της ομάδας και αναπόφευκτα έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα συλλόγων του εξωτερικού. Δεν τυχαίο άλλωστε, ότι στην Πορτογαλία υπάρχουν συνεχείς αναφορές στον Ιωαννίδη και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για αυτόν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα ανέφερε ο Κώστας Γουλής στην εκπομπή «Game Night», μέχρι τον Μάιο η διοίκηση θα του προσφέρει επέκταση μέχρι το 2028 και... υπερδιπλάσιες απολαβές!

Αξίζει να σημειωθεί πως το τωρινό συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού αγγίζει τα 500. 000 ευρώ ετησίως και με τη βελτίωση, που αναμένεται να γίνει, θα αγγίξει τα 1.2 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού μετά τον Τάσο Μπακασέτα, του οποίου οι καθαρές ετήσιες αποδοχές ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.