Ο Ιωαννίδης ξέρει τον Κορέα: «Αυτά είναι τα ατού του»

Metrosport Team28 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ιωαννίδης και σκιαγράφησε το προφίλ του Χόρχε Κορέα που είναι προ των πυλών του Βικελίδης. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λεμεσού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 29χρονο Αργεντίνο, τον οποίο είχε συμπαίκτη στην Μαρίτιμο.

«Κόκο είναι το παρατσούκλι του Κορέα. Είναι πολύ καλό παιδί και ποδοσφαιριστής. Καλή προσθήκη για τα ελληνικά δεδομένα. Έκανε γεμάτες χρονιές στην Μαρίτιμο. Τη χρονιά που ήμουν στην Πορτογαλία έπαιζε σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Έχει το γκολ, διαθέτει δυο καλά πόδια και είναι γρήγορος. Στο ένας εναντίον ενός είναι πολύ καλός. Είναι έξυπνος ποδοσφαιριστής. Πρόκεται για μια καλή μονάδα που θα βοηθήσει τον Άρη. Ένας καλός παίκτης ταιριάζει σε όλες τις ομάδες. Σίγουρα θα χρειαστεί λίγο χρόνο προσαρμογής, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστεί κατευθείαν. Ο Κορέα μου είχε ρωτήσει για την Ελλάδα, καθώς το όνομά του έπαιξε στο παρελθόν για την χώρα μας».

Για τη θητεία του στον Απόλλωνα Λεμεσού και τον σοβαρό τραυματισμό του:

«Οι τραυματισμοί είναι στη ζωή, ευτυχώς γλίτωσα τα χειρότερα. Θα είμαστε και του χρόνου εδώ και ελπίζω να τα πάω καλύτερα. Το ποδόσφαιρο αν δεν το αγαπάς, δεν αποδίδεις. Γύρισα πίσω μετά το πέρασμά μου από την Πορτογαλία και ευτυχώς ήρθε για μένα η πρόταση από τον Απόλλωνα Λεμεσού που μου έδωσε τα πάντα και ήταν ένα καλό σκαλοπάτι για την καριέρα μου. Βάλαμε φέτος σε πολλούς τα γυαλιά. Ας σταματήσουν πριν ξεκινάει η σεζόν να μας έχουν στις ομάδες που θα παλέψουν για την κατηγορία. Ελπίζω τη νέα χρονιά να τα πάμε ακόμα καλύτερα από τη φετινή σεζόν. Στην χώρα που κέρδισα πολλά ως ποδοσφαιριστής ήταν στη Γερμανία. Όσον αφορά το ποια ομάδα βλέπω φαβορί για την κατάκτηση του Euro είναι το Βέλγιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.