Ιωαννίδης: «Γι’ αυτούς τους λόγους δεν δώσαμε το γήπεδο στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team28 Ιουλίου 2020

Ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος αθλητισμού στον Δήμο Αμπελοκήπων, Μανώλης Ιωαννίδης, έδωσε νέες διευκρινίσεις μέσω του Metropolis 95,5 FM και της εκπομπής «Τρίτο Ημίχρονο» στο θέμα άρνησης παραχώρησης του γηπέδου από τον Δήμο στον ΠΑΟΚ.

«Πήρε διαστάσεις το θέμα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Είμαι στα αθλητικά με τον Λάζαρο Κυρίζογλου εδώ και χρόνια. Είχα μιλήσει με τον κ. Ανατολίτη και απορώ πως πήρε αυτή τη διάσταση. Ο Δήμος Αμπελοκήπων δεν είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Για μια φορά και κατόπιν άδειας του δημοτικού συμβουλίου μπορούσε να γίνει, για όλες τις φορές που ζήτησαν ήταν ανέφικτο. Υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μη δίνεται το γήπεδο σε ομάδες που δεν εδρεύουν στο Δήμο. 

Είχαμε κάνει ανάπλαση στο χόρτο, το συντηρούμε κάθε χρόνο γιατί είναι το γήπεδο με τα λεφτά των Δημοτών. Με μια προπόνηση παραπάνω και ένα παιχνίδι θα καταστραφεί. Αν γίνει εβδομαδιαία χρήση ως τον Νοέμβρη θα γίνει χώμα, θα γεμίσει λακκούβες και θα είναι επισφαλής η υγεία των παικτών. Την περίοδο που ζήτησε ο ΠΑΟΚ το γήπεδο, υπάρχει προγραμματισμένη επανασπορά και αλλαγές στο ταρτάν, μιλάμε για χιλιάδων ευρώ δουλειά, θα κλείσει το γήπεδο. Εκείνη την περίοδο θα έχει ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ και το Κύπελλο Ερασιτεχνών όπου συμμετέχουν οι ομάδες του Δήμου. 

Φυσικά θα ήταν και είναι τιμή υψηλού επιπέδου αγώνες να γίνονται στο γήπεδο. Και έχουμε φιλοξενήσει τέτοια παιχνίδια και σε άλλα αθλήματα. Οφείλουμε να εκπροσωπήσουμε τους δημότες μας και να προστατέψουμε το γήπεδο. Είχαμε αιτήματα και δώσαμε το γήπεδο σε ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή και έγιναν τεράστιες ζημιές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.