Ιωάννα Τούνη: Πέρασε μόνη της στο σπίτι την ονομαστική της εορτή

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2023

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και η Ιωάννα Τούνη δεν χάνει το χιούμορ της. Η influencer που είχε χθες την ονομαστική της εορτή την πέρασε μόνη της στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη καθώς ο αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται στην Αθήνα.

Θέλοντας να «διασκεδάσει» την κατάσταση η Ιωάννα Τούνη, «έντυσε» την φουσκωμένη της κοιλιά και το έριξε στον χορό. Αν και περιμένει αγόρι, η Ιωάννα Τούνη ζωγράφισε ένα γυναικείο πρόσωπο στη φουσκωμένη της κοιλιά, έβαλε μια ξανθιά περούκα, φόρεσε στη μέση της ένα πελώριο μπουφάν και κάλυψε το στήθος και το κεφάλι της με μια μαύρη μπλούζα που έμοιαζε με σκούφο.

«Εγώ, την ημέρα της γιορτής μου, μόνη σπίτι, περιμένοντας να σπάσουν τα νερά για να γεννήσω. Κάπως πρέπει να περάσει η ώρα συμπεθέρες» έγραψε στη λεζάντα του βίντεό της η Ιωάννα Τούνη για να συνεχίσει: «Ευχαριστώωωωωω για τα άαααπειρα και υπέροχα μηνύματα και τις ευχές σας με συγκινήσατε ατιμούτσικα! Υγεία, τύχη και αγάπη σε όλους σας!! Σας αγαπώ διαδικτυακά κολλητάρια μου και ας μην σας γνωρίζω».



Οι ευχές έπεσαν βροχή για τη γιορτή τόσο από τους διάσημους φίλους τους όσο και από τους απλούς followers της. Ανάμεσα σε εκείνους που της ευχήθηκαν είναι οι: Ελένη Φουρέιρα, Δούκισσα Νομικού, Υβόννη Μπόσνιακ, Έλενα Τσαγκρινού, Soula Glamorous και πολλοί άλλοι.

Πηγή:www.protothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.