Ιωάννα Μαλέσκου: Πρέσινγκ στην «Μενεγάκη της Κρήτης» από τα μεγάλα κανάλια

Metrosport Team03 Ιουνίου 2020

Η Ιωάννα Μαλέσκου τελικά δεν έγινε δικηγόρος, όπως έλεγε από μικρή ότι θα γίνει, ούτε και δασκάλα που σπούδασε, δοκίμασε, αλλά το εγκατέλειψε. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, η οποία την κατέκτησε.

Γεννημένη στην Πρέβεζα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Ιωάννα, η τρίτη κόρη της οικογένειας, είναι ένα κορίτσι το οποίο νιώθει την ανάγκη να αλλάξει τον κόσμο, «ήθελα να μη στεναχωριέται κανείς, δεν ήθελα την αδικία».

Με το που ορκίστηκε και πήρε πτυχίο, η Ιωάννα έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κρήτη. «Πήγα σε ένα ορεινό και δυσπρόσιτο χωριό. Εκεί έφαγα τα χαστούκια της ζωής μου, έφτασα στο σημείο να πω ότι θα δηλώσω παραίτηση. [...] Πήγα με την πλατφόρμα και το κολάν στο χωριό χωρίς να ξέρω τι με περίμενε. Εγιναν πολλά περιστατικά. Εφτασα μέχρι στο σημείο να φοβάμαι διότι βρέθηκε κάποιος που με παρακολουθούσε. Ο λόγος ήταν ερωτικός, αλλά όλο αυτό είχε εμμονικό χαρακτήρα».

Η δασκάλα Ιωάννα αρχίζει να μετατίθεται πλησιάζοντας το Ηράκλειο. Τοτε κάποιος γνωστός την προσέγγισε και την παρότρυνε να δοκιμάσει την τύχη της σε διαγωνισμό ομορφιάς και κάπως έτσι δήλωσε συμμετοχή. Το 2017 λοιπόν η Ιωάννα Μαλέσκου στέφεται «Μις Κρήτη».

Εκείνη την περίοδο αρχίζει να πλησιάζει και η τηλεοπτική διαδρομή. Η Ιωάννα ουσιαστικά γυρίζει γύρω-γύρω από την τηλεοπτική αρένα και τελικά ανοίγει μια μικρή πόρτα για να κάνει το ξεκίνημα αρχικά σε ένα μικρό κανάλι. Ακολουθεί η πρόταση από την ΚΡΗΤΗ TV, στην οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα παρουσιάζοντας την εκπομπή «Καλό μεσημέρι».

Πριν από μερικούς μήνες δέχτηκε πρόταση να παρουσιάσει το «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ. Η συμφωνία δεν προχώρησε, ωστόσο, λόγω χρονικής στιγμής. «Επειδή είχα συμφωνήσει με το ΚΡΗΤΗ TV μία εβδομάδα πριν δεν μπορούσα να φύγω. Είχα κάνει πρεμιέρα μία εβδομάδα πριν και θα φύγω; Οχι. Δεν είμαι σαν μαϊμουδίτσα που πηδάει από το ένα κλαδί στο άλλο. Ηταν λάθος χρονική συγκυρία και αντιεπαγγελματικό να το κάνω. Αλλωστε πιστεύω ότι κρινόμαστε και από τα όχι μας».

Εχει δεχτεί πολλές προτάσεις από μεγάλα κανάλια τα τελευταία χρόνια. Τις απέρριψε γιατί μάλλον έχει συγκεκριμένο στόχο. «Δεν θα άφηνα αυτό που έχω χτίσει εδώ στην Κρήτη για να πάω να κάνω κάτι επικουρικό. Το λέω με όλο τον σεβασμό, δεν το λέω υποτιμητικά».

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως της έγινε πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή στον ALPHA το μεσημέρι, και μάλιστα με μεγαλύτερη διάρκεια από αυτή που έχει τώρα η «Ελένη», αλλά δεν θα είχε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν θα προχωρήσει όμως ούτε αυτή η συνεργασία. Η ίδια λέει επ’ αυτού: «Η πρόταση έγινε πριν από πολύ καιρό. Ο λόγος που δεν δέχτηκα ήταν θέμα αρχών και αφορούσε κάποιους όρους του συμβολαίου». Πλέον τα δεδομένα άλλαξαν. Είναι σαφές πως οι προτάσεις συνεχίστηκαν και μια συγκεκριμένη είναι αυτή που, όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα προχωρήσει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.