Ιντζόγλου: «Θέλουν χρόνο να βρουν χημεία, μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω ο Άρης»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2021

Τη δυνατότητα να διεκδικήσει το κύπελλο και τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα έχει ο Άρηςσύμφωνα με όσα είπε ο Λευτέρης Ιντζόγλου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Άρη: «Θεωρώ ότι ο Άρης που εμφανίζεται στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι ο κανονικός. Αμφισβητήθηκε, υπήρξε πίεση. Θέλει το χρόνο του για να βρεθεί χημεία ανάμεσα στους νέους παίκτες και να δείξει που πραγματικά μπορεί να φτάσει η ομάδα. Δεν γίνεται με δύο κακά αποτελέσματα να μην μπορεί να βγάλει στο γήπεδο όσο έβγαζε. Θα φανεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει κριτική και αμφισβήτηση σε κάθε κακό αποτέλεσμα. Οι παίκτες και οι προπονητές έχουν μάθει να ζουν με αυτό το άγχος».

Για τους νέους παίκτες: «Όλοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το θέμα είναι να βγάζουν την ποιότητα τους στο γήπεδο. Να δεθούν και να βγάζουν το 100%. »

Για το πού μπορεί να φτάσει ο Άρης: «Μπορεί να διεκδικήσει το Κύπελλο και να κάνει το ένα βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πρώτες θέσεις»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.