Ιντζόγλου: «Ο Άρης θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό»

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2021

Για την εικόνα του Άρη, το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και το κίνητρο κάποιων παικτών κόντρα στον Παντελίδη μίλησε ο Λευτέρης Ιντζόγλου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή  «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Μήτρογλου: «Τι μπορούμε να πούμε για τον Κώστα Μήτρογλου; Είναι ένας καλός παίκτης, θα δώσει τεράστια δύναμη στον Άρη. Ο κάθε προπονητής βλέπει την ετοιμότητα του κάθε παίκτη και κρίνει ότι μπορεί να ξεκινήσει μαζί του».

Για Σάσα και Δεληζήση: «Παίκτες που έχουν βοηθήσει την ομάδα και τους πιστεύουν είναι καλό να τους ανανεώνουν. Να παραμένει ο κορμός ίδιος. Είναι καλό για την ομάδα. Έτσι χτίζεται η ομάδα. Ο Σάσα και ο Δέλη είναι σημαντικοί. Ο Δέλη ήταν και στη Β' Εθνική και στα αποδυτήρια. Είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας».

Για το αν οι παίκτες έχουν κίνητρο κόντρα στον Παντελίδη: «Κίνητρο υπάρχει σε κάθε αγώνα και προπόνηση. Όλοι οι παίκτες πιστεύουν ότι θέλουν να παίζουν περισσότερο. Δεν ήταν στις βασικές επιλογές αλλά έδειξε ότι είναι σημαντικό κομμάτι για τον Άρη. Ο Δέλη έχει δείξει ότι άξιζε και αξίζει να γίνει».

Για το ματς Κυπέλλου με Ολυμπιακό: «Έχει ένα βαρύ πρόγραμμα. Θέλει προγραμματισμό και φρέσκους παίκτης. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Θα διεκδικήσει επί ίσοις όροι την πρόκριση και μακάρι να την πάρει»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.